Man in elkaar getrapt na aanspreken 'groep jongens' die vrouw lastigviel

Man in elkaar getrapt na aanspreken 'groep jongens' die vrouw lastigviel 

27 juni 2023 - 12:49

Zo gaat dat tegenwoordig in ons landje. Een 'groep van 5 a 6 jongens' die in de trein eerst een jongeman en daarna een zwangere vrouw lastigviel, wordt aangesproken op het gedrag. In plaats van gewoon je excuses te maken en normaal te doen, kun je natuurlijk ook degene die je aanspreekt volgen en in elkaar timmeren (en beroven). 

Het overkwam een 26-jarige man op zondag 18 juni, even voor 18.00 uur op het stationsplein in Purmerend. Hij werd mishandeld en beroofd door 'een groep jongeren van 5 a 6 jongens'. De man mist nu onder meer een draagbare speaker en zijn horloge is kapot.

Wat was er precies gebeurd? De man reisde met de trein vanuit Zaandam richting Purmerend en zag hoe de '5 a 6 jongens' irritant deden tegen de jongeman en zwangere vrouw. Hij sprak hen daarop aan. En toen begon de ellende:

"Na het uitstappen op station Purmerend volgde de groep de man. In het tunneltje werd hij vervolgens bij zijn rugtas vastgepakt, geslagen en geschopt. De rugtas werd weggenomen, die is later in het water teruggevonden maar er waren diverse goederen uit verdwenen", zo meldt de politie

Mocht u meer hierover weten dan vraagt de Sterke Arm der Wet of u zich wilt melden. Hierrrrbij een signalement: "De jongens variëren in leeftijd tussen 14 en 17 jaar oud. Twee van hen waren lang en twee kleiner van lengte. Ze hadden een getinte tot donker getinte huidskleur. Ze waren overwegend in het zwart gekleed en één van hen had een opvallend geel Mybrand logo op zijn zwarte T-shirt."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml