Man is hufterige fietsers zat, eist boetes 

07 maart 2018 - 15:39

In de binnenstad van Amsterdam gelden eigenlijk andere verkeersregels dan in de rest van de wereld, dat wist u zeker wel? Een inwoner van de hoofdstad is dat echter zó zat dat hij naar de rechter is gestapt. Hij wil dat de gemeente de straatterreur van fietsers nou eens echt gaat aanpakken.

Frank Bakker woont naar eigen zeggen al meer dan veertig jaar aan de Amsterdamse Keizersgracht. De Amsterdammer is in die tijd al een aantal keer in botsing gekomen met een fietser omdat die zich niet aan de regels houden (zelf doet hij dat altijd wel uiteraard) en de politie doet er geen moer aan.

In een poging de gemeente te dwingen eens de handen uit de mouwen te steken, is meneer naar de rechter gestapt. De spreekwoordelijke druppel viel afgelopen herfst toen een fietser haar middelvinger opstak omdat Bakker toeterde toen hij geen voorrang kreeg.

Of hij gelijk krijgt wordt duidelijk op 21 maart. Volgens RTL Nieuws-verslaggever Geert Gordijn ontbrak tijdens de zitting vandaag alleen een klein beetje de juridische onderbouwing van de argumenten van deze boze man. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie