Man laat zich voor 20K ombouwen tot Kardashian
Entertainment

Man laat zich voor 20K ombouwen tot Kardashian.

De 22-jarige James Holt bespaart kosten noch moeite om op zijn idolen, de Kardashian-zusjes, te lijken. Omgerekend spendeerde hij al een kleine 20.000 euro van andermans geld aan zijn gezicht. De volgende stap: zes ribben laten verwijderen voor het ultieme zandloperfiguur.

"Ik ga er heel nep uitzien, dat is precies de look waar ik voor ga", aldus James tegen Manchester Evening News. "Ik hou van de Kardashians, vooral van Kylie en Chloe, Kim is een beetje voorbij. Ik hou erg van die dikke kont en de smalle taille. Sinds Kylie vorig jaar dikke lippen kreeg is het helemaal in de mode. Mijne zijn nu groter dan die van Kylie."

Binnenkort vliegt James naar Polen voor een neusoperatie en als het even kan duurt het niet lang meer voordat hij zes ribben laat verwijderen. Daarnaast staan een kin-implantaat en rechtere tenen op het verlanglijstje, en wil hij wat vet naar zijn billen laten verplaatsen. 

De nep-Kardashian betaalt dit allemaal van het geld van zijn drie ‘sugardaddies’. "Mijn twee belangrijkste sugardaddies kennen me goed en ik heb ze ontmoet, maar ik heb geen seksuele relatie met hen of anderen. Ik snap ook niet helemaal wat zij hieraan hebben, ze krijgen er niet veel voor terug. Ze maken me gewoon gelukkig."

Ondanks dat hij er zelf blijkbaar niet op zit te wachten, heeft James veel bewonderaars. Zowel mannen en vrouwen zouden zijn lippen en billen niet kunnen weerstaan.

Alle artikelen geladen. Overzicht →