Werkstraf geëist voor zaadlozing op vreemde vrouw
Binnenland

Werkstraf geëist voor zaadlozing op vreemde vrouw.

De strafrechter in Arnhem had vandaag markant heerschap op bezoek. Een 32-jarige man uit Berg en Dal staat terecht omdat hij zijn zaadejaculaat pardoes op de broek van een cafébezoekster liet plonzen, en dat vond de mevrouw aanranding. 
Het was heus niet expres, verklaarde de man volgens De Gelderlander. De combinatie van werkstress en sexy danseressen in het café hadden hem zo heet gemaakt dat hij spontaan klaarkwam, en dat landde per toeval op de mevrouw. 
Niet geloofwaardig, volgens de strafrechter. Camerabeelden van de bewuste avond tonen aan dat de man zijn broek opende, fapte en vervolgens achter zijn mikpunt kroop om de lading te lossen. "Het lijkt erop dat u haar bewust opzocht", aldus de enige juiste conclusie van de strafrechter. 
Het is niet voor het eerst dat het zaad van de 32-jarige op ongepaste plekken opborrelt. Het gebeurde ook al eens op visite bij zijn schoonouders. Een strafblad had de wildspuiter nog niet. De officier van justitie heeft vijftig uur werkstraf geëist en een voorwaardelijk gevangenschap van drie weken. Op 1 november volgt het vonnis. 
Alle artikelen geladen. Overzicht →