Man mept random voorbijganger in gezicht, jat fiets kind (10)

Man mept random voorbijganger in gezicht, jat fiets kind (10) 

30 april 2021 - 11:09

Wat heb je toch rare mensen op de wereld... De Tilburgse politie is op zoek naar een agressieve man die gistermiddag een willekeurige voorbijganger met zijn vuist in het gezicht heeft geslagen, om er vervolgens vandoor te gaan op een van een 10-jarig kind afgepakte fiets.

Volgens de politie stond de man rond 17.00 uur op de Westermarkt bij een pinautomaat in de buurt van een supermarkt. Een klant van de supermarkt passeerde hem met een winkelwagentje. Uit het niets zou hij vervolgens door de man getrakteerd zijn op een vuistslag in zijn gezicht. Toen het slachtoffer weg rende en de politie inschakelde, koos de dader ervoor om het hazenpad te kiezen op een fiets die hij had afgepakt van een kind van 10.

Heel 'stoer' allemaal, daarom helpen wij de politie graag mee om deze onverlaat op te sporen. Het zou gaan om een man van rond de 40 jaar met een getinte huidskleur. Hij is rond de 1.85m lang, heeft een normaal postuur en een kaal hoofd. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas en een donkerkleurige broek. De fiets die gestolen is betreft een geel met grijze fiets (juniorfiets) van het merk Batavus. Iets gezien? Bel 0900 – 8844.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.