Man neemt zoontje (9) mee naar illegale raveparty en koopt drugs

Man neemt zoontje (9) mee naar illegale raveparty en koopt drugs 

01 juni 2023 - 11:59

Echt een goede opvoeding zo. Een 36-jarige Nederlander riskeert een lange tijd brommen achter de tralies omdat hij het in april een goed idee vond om zijn 9-jarige zoontje mee te nemen naar de illegale raveparty in het Belgische Brustem. En dat was niet alles. Hij werd ook betrapt met meer dan 100 gram amfetamine op zak.

Zoals u weet trok de dagenlange illegale raveparty in totaal zo'n tienduizend bezoekers. De politie besloot om niet in te grijpen, maar de toegangswegen te controleren. Daar liep de man met zijn amfetamine tegen de lamp.

Voor de drugs had hij overigens een 'goed' excuus. De beste man heeft namelijk adhd, en daar helpt het goed tegen. De man had gevraagd om buiten het zicht van zijn zoontje gearresteerd te worden, maar daar hadden agenten lak aan natuurlijk.

Maar goed, terug naar het feit dat je als vader je 9-jarige kind naar een illegale raveparty meeneemt. Bizar, en dat vindt de openbare aanklager ook. Hij eist een celstraf van 15 maanden en een boete van 8.000 euro, en geeft mee dat de man nog van geluk mag spreken. "Want met de verzwarende omstandigheid van de minderjarige was ook een celstraf van 15 tot 20 jaar mogelijk".

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml