Man slaat bejaarde tot moes 

15 mei 2017 - 21:10

De 69-jarige Iwan Zinhagel heeft geen fijne herinneringen overgehouden aan Moederdag dit jaar. Na een woordenwisseling met de eigenaar van een loslopende hond werd hij gisteren enkele malen keihard op zijn hoofd geslagen.

Zinhagel, die met zijn tweejarige kleindochter op zijn dooie akkertje de eendjes aan het voeren was, zag op gegeven moment een grote witte hond op het kind komen afrennen. Hij vroeg de hondenbezitter daarop zijn hond aan te lijnen. Na gebakkelei ontstak de man in woede en wond de hondenriem om zijn knokkels, om er vervolgens enkele malen verwoestend mee uit te halen.

De mishandeling is het slachtoffer niet in de koude kleren gaan zitten: "Ik heb nog pijn en voel me beroerd. Maar ik ben blij dat ik geen hersenbloeding heb en niks heb gebroken, en dat mijn kleindochter niets heeft" De dochter van het slachtoffer is via Facebook inmiddels een klopjacht gestart op de dader. Ze hoopt dat het Openbaar Ministerie de aggressieveling zal bestraffen voor wat hij haar vader heeft aangedaan, weet De Telegraaf.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie