Man 'spankt' andere man, 7 jaar de bak in
Raar

Man 'spankt' andere man, 7 jaar de bak in.

Wat is er toch aan de hand met sommige mensen? Een 49-jarige man uit Heerhugowaard is veroordeeld tot zeven jaar celstraf omdat hij zijn tachtigjarige 'date' tijdens een zogenaamd erotisch afspraakje meerdere malen met een houten lat had geslagen en hem in zijn rug had gestoken.

De dader ging tussen 2014 en 2017 regelmatig bij de Bosschenaar langs om hem te slaan met een houten lat. Voor de mensen die dit niet begrijpen, sommige mensen raken hier opgewonden van. Tijdens de laatste keer (op 31 mei vorig jaar) werd de bejaarde Brabander geblinddoekt, zijn enkels aan elkaar vastgebonden en zijn armen vastgebonden aan haken aan het plafond.

Daarna liep het 'uit de hand'. Het slachtoffer liep letsel op aan een rib, een rugwervel en zijn milt. Ook had hij onderhuidse bloedingen en was hij gewond aan zijn hoofd. Het slachtoffer riep een stopwoord, maar de dader luisterde niet. Hij werd vervolgens hulpeloos en vastgebonden achtergelaten.

Een onmiskenbare 'poging tot doodslag', aldus de rechter. De 'spanker' zelf beweerde overigens dat hij werd aangevallen door het slachtoffer en dat hij zich wilde verdedigen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →