Man steelt penis
Raar

Man steelt penis.

Aan de kant, Nigeriaanse internetfraudeurs! Een landgenoot van jullie heeft een nog creatievere vorm van misdaad gevonden. Een inwoner van het pittoreske Suleja is namelijk betrapt op het stelen van andermans penis.

Het voorval werd opgetekend door de Daily Trust, dat zichzelf aanprijs als 'the newspaper you can trust, dus het zal ongetwijfeld echt gebeurd zijn.

Het slachtoffer kocht bij een 42-jarige marktkoopman een smeersel dat hem van zijn vroegtijdige ejaculatie af zou helpen. Thuis aangekomen bracht de arme drommel het spul aan en tot zijn grote verbazing zag hij zijn penis voor zijn eigen ogen verdwijnen. De man deed wat wij allemaal zouden doen in die situatie, hij ging terug naar de markt om verhaal te halen.

Testrit

"De man ontkende dat hij de penis had gestolen tot hij werd geslagen en uitgekleed. Burgerwachten grepen in en hij gaf het slachtoffer zijn mannelijkheid terug," zo vertelt een getuige die om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven. "Maar we moesten hem nog wel naar een bordeel nemen om er zeker van te zijn dat zijn lichaam volledig functioneel was. Daarna hebben we de man overgedragen aan de politie."

De lokale politie heeft het incident bevestigd. Als het onderzoek naar de kwestie is afgerond zal de pikkendief strafrechtelijk worden vervolgd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →