'Man treitert ex met bestellingen, o.a. rollator en de Donald Duck'

'Man treitert ex met bestellingen, o.a. rollator en de Donald Duck' 

19 februari 2023 - 12:00

Dan zit er toch wel een steekje bij je los. Een man was na een scheiding zo boos op zijn ex, dat hij haar begon te stalken door allerlei spullen te bestellen en bij haar te laten bezorgen. 

Tijdens de scheiding ging het al mis: de man zou 'hoer' op de auto van zijn ex hebben geschilderd en haar salon aan huis hebben dichtgetimmerd, maar daarna gooide hij het over een andere boeg:

"Ze kreeg tegen haar zin abonnementen op de Donald Duck, Visie, het magazine van de EO, Puzzelbrein en de Keuken Kampioen. Het lidmaatschap van de ANWB werd juist plotseling opgezegd 'vanwege het overlijden van mevrouw'. En die incontinentiespullen had ze ook niet besteld.
Een reparateur van de wasmachine werd afgezegd, wachtwoorden werden aangepast, met een personal trainer moest zij niets, evenmin was er belangstelling voor Natuurmonumenten en Amnesty International. Haar salon stond plotseling op Google als 'permanent gesloten', even later werd de naam veranderd in 'Hakkenbar het klompvoetje' of 'Psychiatrische Instelling'.", weet RTV Rijnmond.
En dat is nog niet alles: volgens het OM kreeg de moeder een rollator en een condoleancekaart toegestuurd. Daar zit je niet echt op te wachten natuurlijk. Tegen het heerschap in kwestie wordt dan ook een taakstraf van 180 uur, een maand cel voorwaardelijk en andermaal een contact- en locatieverbod geeist. De rechter in Rotterdam doet op 2 maart uitspraak.
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml