Man vermoordt zwerver om eigen dood te faken
Raar

Man vermoordt zwerver om eigen dood te faken.

Een getrouwde man heeft in India een zwerver vermoord om zo zijn eigen dood in scène te zetten. Hij wilde er vandoor met zijn 22-jarige vriendin, maar viel door de mand na telefoontaps.

De man had het gezicht van de zwerver zwaar verminkt en zijn eigen identiteitskaart in de zak van het slachtoffer gestopt, weet The Times of India. Als nepdode zou het een fluitje van een cent zijn om zijn vrouw en vier kinderen te verlaten en stiekem en nieuw leven op te bouwen met zijn geheime vlam. 

Na grondig speurwerk kwam de politie erachter dat de 'dode' een affaire had met de 22-jarige vrouw. Uit haar telefoongegevens bleek dat ze continu gebeld werd door een bepaald nummer. Nadat beide nummers afgeluisterd waren, kwamen agenten erachter dat dit het nieuwe nummer was van de zogenaamd overleden man. Hij had zijn oude telefoon uiteraard zorgvuldig vernietigd. 

De man veranderde constant van locatie om maar niet op te vallen. Gisteren stond de politie hem op te wachten op de plek waar hij een afspraakje zou hebben met zijn nieuwe liefde. "Hij dacht dat hij als een vrij man kon rondzwerven omdat hij officieel doodverklaard was. Maar dode mannen gebruiken geen telefoons", aldus een van de agenten. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →