Man veroorzaakt chaos in Doetinchem
Binnenland

Man veroorzaakt chaos in Doetinchem.

In het Gelderse Doetinchem was het gisteren door toedoen van een 41-jarige man een grote puinzooi. De doorgedraaide man mishandelde enkele buurtbewoners en trapte daarnaast de deuren van een paar appartementen in.

De aanleiding van het hele gebeuren zou een woordenwisseling op straat met een bejaard stelletje zijn geweest. Pal na de ruzie stoof de man het appartementencomplex in waar de twee bejaarden woonachtig zijn. Onderweg naar hun huis kwam de agressieveling twee vrouwen tegen. Toen hij van zich af begon te slaan en schoppen, raakte hij een van de dames. Zij moest gewond naar het ziekenhuis worden gebracht. De andere vrouw was zó bang dat zij onwel raakte.

Nog immer zoekend naar het adres van de twee bejaarden, trapte hij nog twee deuren van nietsvermoedende bewoners in. Eenmaal aangekomen bij het voor de man juiste adres, spurtte hij naar binnen en verwondde de bejaarden.

Vluchten

Na dit alles koos de man het hazenpad. Hij werd door de hermandad echter gelokaliseerd op een adres waar hij zich had verstopt. Hij werd in de boeien geslagen en in het cachot gezet. De autoriteiten zullen de zaak verder onder de loep nemen, zo weet het AD.

Alle artikelen geladen. Overzicht →