Man verwijdert piercing, huid rot weg
Raar

Man verwijdert piercing, huid rot weg.

Een 26-jarige man uit Suriname heeft zijn onderhuidse klabanus-piercing met een scheermes geprobeerd te verwijderen. De piercing haalde hij eruit, maar zijn huid werkte iets minder mee.

De man verklaarde ongeveer tien jaar geleden in een opwelling de piercing te hebben laten zetten. Het gaat dan om kleine stukjes plastic, glas of metaal die normaliter geïmplanteerd worden voor bijvoorbeeld het verhogen van het seksuele genot voor hun partner. Hij zei de meeste van de knobbeltjes gedurende de jaren al zelf te hebben verwijderd. Het laatste stukje zat echter onder zijn voorhuid, en begon tijdens de seks pijn te doen. Omdat zijn huid rondom zijn tampeloeres opgezwollen was, nam de man het heft in eigen handen.

Na een paar dagen was de wond nog steeds niet geheeld en ging de man naar het ziekenhuis, zo weet Daily Mail. Nadat antibiotica niet het gewenste resultaat hadden opgeleverd, wendde de Surinamer zich tot een ander ziekenhuis, in Paramaribo. Hij vertelde de doktoren dat hij naast zijn opgezwollen genotsknots, ook last had bij het plassen. Na onderzoek werd er door de artsen vastgesteld dat op sommige plekken de huid rond zijn snikkel afgestorven was en zij bemerkten ook een vies geurtje. Uiteindelijk werd er ook een groeiende lymfeklier in de linker lies van de man geconstateerd en heeft hij een katheter gekregen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →