Man vrijt in kast, slaat bewaker en vlucht naakt
Raar

Man vrijt in kast, slaat bewaker en vlucht naakt.

Een 21-jarige man en een onbekende vrouw hadden seks in een kast van het King Charles Hotel in Gillingham, Groot-Brittannië. Toen zij werden betrapt door een bewaker en een barman, sloeg de man de bewaker meerdere malen en vluchtte als een dolle naakt de parkeerplaats op. 

Toen het stel "Wacht even, wacht even" riep, wachtten de hotelmedewerkers niet en stormden naar de kast. Daar troffen zij de 21-jarige en de vrouw aan die zich probeerden te bedekken, schrijft Daily Star. Toen de 65-jarige bewaker vroeg wat de twee aan het doen waren in de kast, kreeg hij als antwoord meerdere keren de vuist van de man in zijn gezicht. De gewelddadige kastkruiper vluchtte naakt naar buiten, waar hij door hotelpersoneel werd achtervolgd en alsnog ontsnapte.

Absolute schande

Door het DNA in zijn achtergelaten kleding, werd de kastkruiper alsnog gevonden. Er volgde een rechtszaak, waarbij de rechter het gedrag van de man als een 'absolute schande' bestempelde. De uitslag van de rechtszaak luidde dat de naakte kastman wel genoeg schaamte had meegemaakt die avond en dat hij de bewaker sloeg uit paniek.

Arme bewaker

Wel moet hij 180 uur vrijwilligerswerk doen en de bewaker - die sinds het incident geen bewaker meer wil zijn omdat hij zijn vertrouwen in het handelen met het publiek verloor - 1.000 pond moet betalen als compensatie voor de metalen platen die hij in zijn gezicht heeft moeten laten plaatsen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →