Man wil 143K vangen van TOTO, moet nu 10K betalen

Man wil 143K vangen van TOTO, moet nu 10K betalen 

09 augustus 2023 - 14:54

Is dat even balen. Een deelnemer aan de voetbaltoto was er zo van overtuigd dat hij 143.000 euro had gewonnen dat hij de gang naar de rechter maakte, maar die gaf hem geen gelijk. Hij moet nu 10K aan proceskosten dokken.

Wat was er precies aan de hand? De man zette twee jaar geleden dertig euro in op vier wedstrijden met de volgende, ietwat warrig geformuleerde weddenschap: "Wie wint de eerste helft met dubbele kans en scoren beide teams?"

Zegt u het maar: betekent dit dat een team de eerste helft moet winnen en dat beide teams in de eerste helft moeten scoren, of betekent dit dat een team de eerste helft moet winnen en dat er ergens gedurende de hele wedstrijd beide teams moeten scoren?

Het tweede dacht de deelnemer, maar het eerste was het geval. De man belde nog met medewerkers van het gokbedrijf. Kreeg eerst te horen dat hij gelijk had, maar later werd dat door een andere medewerker rechtgezet. 

Desondanks gokte (haha) hij erop dat hij recht had op de 143K, maar de rechtbank van Breda gaat daar niet in mee. Nu heeft deze weddenschap hem dus geen 30 euro maar 10.030 euro gekost. Oeps!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml