Man wil agent wurgen in ambulance
Binnenland

Man wil agent wurgen in ambulance.

Een man die was betrokken bij een verkeersruzie in Den Haag heeft gisteravond geprobeerd een agent te wurgen. Dit gebeurde in een ambulance waar de man werd behandeld aan enkele verwondingen.
De agent kon de man overmeesteren door zijn pepperspray te gebruiken. Dat meldde politie Zuiderpark vandaag op Facebook. Een verkeersruzie aan de Terletstraat leek vrijdag aan het begin van de avond uit de hand te lopen. Al snel kon de verdachte man worden overmeesterd door enkele agenten. Toen de man werd ondervraagd door de agenten, ging hij door het lint. “Hij viel mijn collega’s aan. Een collega raakte in de ambulance compleet in de verdrukking waarbij de man de collega probeerde te wurgen”, schrijft een agent op Facebook. Twee agenten zijn die avond nog behandeld in het ziekenhuis, maar konden de nacht thuis doorbrengen. Een collega heeft twee opgezwollen blauwe ogen en zal de komende tijd niet naar buiten kunnen. De dader zelf werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij een röntgenapparaat heeft vernield.

#Assistentie collegaZaterdag was ik chef van dienst aan bureau Zuiderpark. Aan het begin van de avond hoorde ik dat éé...

Posted by Politie Zuiderpark on Sunday, March 13, 2016
Alle artikelen geladen. Overzicht →