Man zendt dode stinkdieren aan concurrent
Raar

Man zendt dode stinkdieren aan concurrent.

Een 40-jarige Amerikaan uit de staat Indiana is dinsdag aangeklaagd voor het versturen van dode zoogdieren. Ontvanger van de opmerkelijke post was een man die succesvol met hem had geconcurreerd om een baan op een school. 

Travis Tarrants, uit West Baden Springs, besloot daarop uit wraak vier maal een stinkdier en een keer een wasbeer op de post te doen, schrijft AP. Zijn onsportieve acties leverden hem niet alsnog het baantje op, maar wel aanklachten voor stalking, intimidatie en crimineel wangedrag.

Bij een van de macabere postpakketten voegde Tarrants de tekst "Neem ontslag, ik zal niet stoppen". Ook belde hij herhaaldelijk naar de kinderbescherming om te verklaren dat zijn rivaal een seksuele relatie onderhield "met een minderjarige pupil" en een ander kind. Ook de rivaal ontving brieven met zulke aantijgingen, evenals zijn verloofde.

Tarrants dreigde ook nog per voicemail met het vermoorden van de verloofde en haar kind. Tevens schreef hij "jullie zullen sterven" op de auto van de slachtoffers en als klap op de vuurpijl zond hij ze een foto van zijn geslachtsdeel, heden ten dage ook wel een 'dick pic' genoemd.     

Alle artikelen geladen. Overzicht →