Mannen mishandelen 'jeugdvriend', want pedo
Binnenland

Mannen mishandelen 'jeugdvriend', want pedo.

Een gevalletje eigen rechter spelen is nooit goed te praten natuurlijk. Twee mannen hebben hun 'jeugdvriend' met vier andere medeplichtigen in de zomer van 2016 gedurende lange tijd gemarteld en verkracht, omdat hij een pedofiel was.

Het 'slachtoffer' uit Sommelsdijk zou aan zijn nichtjes hebben gezeten en webcam-seks hebben gehad met een minderjarig meisje, daarvoor moest hij keihard gestraft worden van verdachten Lionel van G. en Jaap S.

Tijdens de zitting bij de rechtbank in Rotterdam bleek dat dit ook is gelukt: hij werd door de daders stelselmatig verkracht en vernederd. "Het Nederlandse kampioenschap pedoschoppen", zo schreven de verdachten via WhatsApp naar elkaar.

Het ging er daarbij bijzonder gruwelijk aan toe. Zo zou er met een airsoftgeweer met rubberen kogels van korte afstand op de man zijn geschoten. Ook werd de man verkracht met een honkbalknuppel en werd hij gedwongen uitwerpselen te eten.

De rechtbank heeft vier dagen uitgetrokken voor deze zaak. Waarschijnlijk worden de verdachten wel veroordeeld, want ze hebben slim als ze zijn de mishandelingen met hun eigen mobiel vastgelegd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →