Mannen vallen dienders lastig
Binnenland

Mannen vallen dienders lastig.

Afgelopen nacht zijn er op de Hermesweg in Zutphen drie mannen aangehouden die de hermandad hebben aangevallen en getreiterd.

Surveillerende dienders dwongen een groepje fietsers tot stoppen. Een van de fietsers, een 35-jarige man uit Almen, had een bierie in zijn hand en wilde de lolbroek uithangen door expres tegen de surveillanceauto aan te rijden. De agenten zagen er de lol niet van in en toen zij de clown wilden aanspreken, besloot de man zijn fiets naar de politieauto te smijten. Ook probeerde hij zijn biertje over de agenten heen te kieperen, zo schrijft de Stentor.

Vervolgens sprintte de man in een poging te vluchten het bos in, waar zijn vluchtactie al snel mislukte doordat hij struikelde over een laaghangend ijzerdraadje dat daar was gespannen (haha!).

Toen de speurders de man aanhielden verzette de paljas zich hevig. Daarnaast gaf hij één van de agenten een kopstoot die hierdoor gewond raakte aan zijn gelaat. Omdat twee andere fietsers, mannen van 47 en 54 jaar uit Zutphen, het de agenten dusdanig moeilijk maakten om de arrestatie uit te voeren werd met spoed assistentie ingeroepen met als resultaat dat alle drie de heren naar het politiebureau zijn overgebracht.

Alle artikelen geladen. Overzicht →