Marco Borsato over 'roddels': 'Ik ontken alles'

Marco Borsato over 'roddels': 'Ik ontken alles' 

10 december 2021 - 10:04

Het was een tijd lang stil rond zanger Marco Borsato. Zeker als je bedenkt dat er op diverse roddelkanalen allerlei duistere beweringen rond zijn persoontje de ronde deden. Bijvoorbeeld dat hij tijdens een barbecue van The Voice Kids aan meisjes van 13 en 15 zou hebben gezeten. 

In plaats van zelf moord en brand te schreeuwen en alles keihard te ontkennen, zag Marco geen aanleiding om op dit soort roddels te reageren en bleef het stil. Maar gisteren kwam via zijn advocaten Carry Knoops en Geert-Jan Knoops dan eindelijk het langverwachte statement: 

"Gelet echter op de aanhoudende beschuldigingen en de toenemende aanvallen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het kantoor namens de heer Borsato recentelijk het Openbaar Ministerie benaderd met het verzoek om zelfstandig onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen."

Juist ja, zeg gewoon dat je alles keihard ontkent dan kunnen we allemaal weer rustig slapen. Het besef dat het allemaal wel wat krachtiger kon kwam vanochtend. Marco ontkent "zeker" wel, aldus Knoops over de verwarring. "Want waarom vraagt hij anders een onderzoek door het OM aan?"

Aangifte wegens bijvoorbeeld smaad en laster heeft de zanger nog niet gedaan. "Het gaat nu eerst om onderzoek naar de bron van het kwaad."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml