De kwetsbare kant van Marianne Zwagerman
Entertainment

De kwetsbare kant van Marianne Zwagerman.

Marianne Zwagerman, voorheen autoverkoopster bij De Telegraaf, heeft een 'heel kwetsbare kant'. Dus tussen het dikke mensen uitschelden en het plaatsen van selfies op Twitter door is Zwagerman ook een sneeuwvlokje.

Zegt Mediacourant, maar die hebben dat weer uit het intellectuele literaire vakblad Vrouw, een bijlage van De Telegraaf, geheel toevallig de courant waar Zwagerman jarenlang werkte als keukenverkoopster. 

Kwetsbaar maar strijdbaar is deze dappere en krachtige vrouw. Een emaptische en sensitieve mediaverschijning, iets wat je eigenlijk helemaal niet zou verwachten van iemand die zo lang verantwoordelijk was voor de verkoop van badkamerartikelen via de Telegraaf-webshop. 

Hoe kwetsbaar, emapathisch en sensitief Marianne Zwagerman, ooit werkzaam als coördinator Leesmap bij TMG, kunt u zien in het filmpje. Waarschuwing: hartverscheurende beelden. Ook wij hielden het niet droog.

Ja, dit is misschien wel de meest integere documentaire sinds die bloedstollende dicht-op-de-huid-docu over Jesse Klaver Martin Bosma.

Alle artikelen geladen. Overzicht →