Marijke Helwegen HAAT vliegen
Entertainment

Marijke Helwegen HAAT vliegen.

Wie dus ook nog leeft: Marijke Helwegen! De meest verbouwde vrouw van Nederland is al 253 jaar oud maar bestaat vrijwel volledig uit siliconen dus ze kan nog wel een jaartje of 600 mee. En ze gaat mooi niet op vakantie naar het buitenland, want dat is natuurlijk de vraag die op jullie lippen brandt: 'Gaat Marijke Helwegen op vakantie naar het buitenland?' (Nee.)

In het journalistenvakblad AD vertelt Marijke Hewelgen dat ze "er niet over peinst om in een vliegtuig te stappen" want "dan moet je met zijn allen in zo’n vliegtuig, en wie weet loop je daar dan een of ander virus op".

Opzich slim bedacht want als je ouder bent dan 180 loopt je weerstand natuurlijk een beetje terug.

Dit betekent dus wel dat Marijke Helwegen niet naar Ibiza gaat, waar vrijwel alle getallenteerde BN'ers (unieke talenten), zoals Patty Brard, van een welverdiende vakantie genieten. Jammer. Ook voor @pipapatty, die is altijd dolblij met wat aanspraak.

Wist u trouwens dat de kat van Marijke Helwegen Bonzi heet en al 18 jaar oud is en 'allerlei pillen nodig heeft'? Zou Bonzi dan ook gereconstrueerd zijn, denken wij zomaar, maar wie zijn wij als het over Marijke Helwegen gaat en niet over Bonnie St. Claire.

Marijke Helwegen is trouwens ginger. Dus ze krijgt straks een eigen emoji!

Alle artikelen geladen. Overzicht →