Mark Rutte boos op asociaal pro-pieten tuig 

19 november 2018 - 14:56

Ach, een boze Mark. U bent vast ook weleens boos op Mark, maar dan luistert hij ook niet. In ieder geval wijst uw premier met beschuldigende vinger naar de oproerkraaiers die in Eindhoven, Rotterdam, Leeuwarden en Den Haag hun boekje te buiten zijn gegaan tijdens, voor of na de Sinterklaasintocht van eergisteren.

Mark zou liever zien dat de anti/pro Zwarte Piet-warriors elkaar bevechten op televisie, in praatprogramma's. Of anders op een fatsoenlijke manier.

En dat is zaterdag niet gebeurd. De VVD-baas heeft het idee dat relschoppers niet weten dat wanneer er kinderen bij zijn, "we ons als volwassenen moeten gedragen. Ze (de relpatriotten) hebben het voor iedereen verpest, voornamelijk voor de kinderen."

Justitie en Veiligheid-sergeant Ferd Grapperhaus liet trouwens al weten dat hij zich zal gaan inspannen om overtreders voor de rechter te krijgen. Daarnaast wil hij dat de discussie rondom het uiterlijk van Zwarte Piet in het vervolg niet meer op de dag van de intocht wordt gehouden. Door niemand.

Wie is er boos op Mark Rutte?
Ik
Ik
Ik
Created with Survey Maker
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie