Matthijs v. Nieuwkerk blondeert haar, Heel Holland OPHEF
Entertainment

Matthijs v. Nieuwkerk blondeert haar, Heel Holland OPHEF.

Goedemorgen kinderen! Vandaag is het dinsdag, gisteren was het maandag, wat betekent dat gisteren het onvolprezen nieuwe NPO-televisiesiezoen weer is begonnen! HOERA!

Oftewel, u kon weer (wéér!) naar DWDD kijken. Wat u braaf massaal deed, stelletje zombies. 

U zag Matthijs van Nieuwkerk die zijn haren had geblondeerd. Want je kunt wel het bekendste unieke VARA-talent van Nederland zijn, die midlifcrisis gaat echt niet aan je voorbij. 

Heel Holland kreeg spontaan last van OPHEF! omdat Van Nieuwkerk de haartjes had gekleurd. Twitter ontplofte weer eens van het vunzig moralisme. De poep van het open riool klotste tegen de putdeksels op, het pus borrelde als grijs schuim uit kieren en gaten.

Oeioeioei! Een Bekend Persoon Die Iets Anders Doet en het kopje boven het maaiveld uitsteekt! *Roetsj*, daar ging de zeis van bekrompen kutland Holland, strak over het maaiveld. Pak aan zelfdenkend individu!

Heel Holland keek tevreden toe en zag dat het goed was. De BN'er was terug op zijn plek gezet, ging weer over de begane paden, kleurde weer binnen de lijntjes. Was een welverdiend lesje geleerd.

Luister Van Nieuwkerk: in Holland bepaalt het volluk wat jij mag veranderen (helemaal niets). Dood aan authenticiteit! Lang leve het conformisme! Haten dat succes! Geen betere geest dan de kruideniersgeest!

Alle artikelen geladen. Overzicht →