Max Verstappen door een engeltje aangeraakt 

23 oktober 2017 - 16:11

Max Verstappen (dat is een F1-coureur, niet te verwarren met Jos Verstappen) kreeg in de Grand Prix van Amerika een strafpenalty waardoor hij net geen derde werd.

Die penalty werd gegeven door een boze steward. Volgens Max Verstappen zelf is dat een steward die de pik op hem heeft en daarom is die steward gewoon een mongool door een engeltje aangeraakt

'Mongool 'is een standaard scheldwoord, net als 'pannekoek', 'lutser', 'politicus', 'reaguurder', 'teringhond' of 'NPO-medewerker'. 

Zou je zeggen. Ware het niet dat we in anno 2017 leven en in anno 2017 is alles, maar dan ook echt alles, kwetsend. In 2017 maken moraalridders in het open riool over alles, maar dan ook echt over alles, ophef. In 2017 kan en mag helemaal niets meer en doet elke mongool door een engeltje aangeraakt mooi mensje al huiliehuilie als zelfs mongolen door een engeltje aangeraakten zich mongoloïde als door een engeltje aangeraakt gedragen. 

OPHEF kortom! Want iemand zei 'mongool'. Mag niet, ongepast, dus op lijken dansende long read in mongolenkrant 'gezinsblad' AD, alle SJW's teruggeroepen van verlof, etc.

Geniet er maar weer van lieve door een engeltje aangeraakte Powned-kindjes!

Oh, p.s., die Max Verstappen heeft dus nul spijt, geeft helemaal geen fucks, neemt lekker niet zijn woorden terug alleen vanwege wat laffe social media-ophef en lijkenpikkerij van couranten voor zwakbegaafden en is gewoon 24/7 een fulltime baas.

Duidelijk geen mongool door een engeltje aangeraakte, die Verstappen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie