Mechteld de Panorama-ster is baan kwijt na sexy foto's
Binnenland

Mechteld de Panorama-ster is baan kwijt na sexy foto's.

Het zou u maar gebeuren: poseert u in mannenblad Panorama in pikante lingerie, wordt u vervolgens door het hele preutse dorp waarin u woont uitgekotst. en als klap op de vuurpijl ook nog eens ontslagen omdat u zich erover verbaast dat er zelfs in een officiële vergadering vragen over worden gesteld.

Mechteld Geesing (37) -als gebiedsmakelaar van Kienhuis gedetacheerd bij Tubbergen Bruist - overkwam het. De sexy fotoshoot viel volledig verkeerd bij de inwoners van het dorp. Er werd bij haar werkgever zelfs een vergadering over gehouden waarin Mechteld zei waar het op stond: het is privé en daar heeft de buitenwereld geen ene moer mee te maken.

Goed, tot zover te volgen. Maar compleet belachelijk natuurlijk. Verbolgen over de gang van zaken schreef ze een open brief aan Panorama met citaten uit de vergadering en dat had ze beter niet kunnen doen want nu is ze naast haar waardigheid ook nog eens haar baan kwijt.

Haar werkgevers vinden dat Geesing het vertrouwen heeft geschaad van beide partijen. Tubbergen Bruist laat weten dat ze in de brief "onjuist en buiten de context van het gesprek" heeft geciteerd en daarom het "vertrouwen heeft geschaad". Kienhuis stelt dat met de brief van Geesing "onze kernwaarde wordt geschaad".

Alle artikelen geladen. Overzicht →