Meedoen: klopjacht oplichters gehandicapte ober 

02 februari 2018 - 15:51

Goedzakken zijn het, de mensen van het Papendrechtse pannenkoekenhuis Fritella. Het bedrijf werkt met verstandelijk gehandicapte personeelsleden waarvoor diep respect toch gewoon op zijn plaats is.

Weet u wat echt misselijkmakend is en onze laatste groeiende haartjes op ons kale donsbolletje rechtovereind doet staan? Pannenkoeken verorberen en je volgooien met drank om vervolgens als een dief in de nacht er tussenuit te sneaken. Zonder te betalen.

Weet u wat nog pijnlijker is? Dat de verstandelijk gehandicapte ober zo verdrietig is, dat hij uit verantwoordelijkheidsgevoel 's-nachts heeft wakker gelegen en uit wanhoop heeft voorgesteld de rekening uit eigen zak aan de eigenaar van de zaak te betalen.

En dat andere personeelsleden hun collega te hulp willen schieten en ook mee willen betalen. Dat de oplichters het onderwerp van de dag zijn onder het personeel van de toko. Dat die twee asocialen ook nog met een grote smile naar de camera wegfietsten.

Dat gaat alle perken te buiten. Eigenaar Christiaan van Engen verklaart het duo de oorlog en dreigt camerabeelden openbaar te maken als zij zichzelf niet heel snel melden. "Eén dader zit op een elektrische fiets met een rieten mand, daar zullen er vast niet veel van zijn in Papendrecht", aldus van Engen.

Mocht u weten wie de lafbekjes zijn? Maak hier een melding.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie