Tuigmeisjes cel in na aftuigen meisje
Binnenland

Tuigmeisjes cel in na aftuigen meisje.

Een vijftienjarig welopgevoed kansenpareltje heeft van de rechtbank Utrecht zeven maanden jeugddetentie en jeugd-tbs opgelegd gekregen, wegens het insteken op, en zware mishandeling van een leeftijdgenootje. Het zeventienjarige hulpje/slaafje van het satanische kind moet vier maanden de cel in, waarvan 81 dagen voorwaardelijk.

In januari van dit jaar moest het slachtoffer vanaf Station Utrecht Centraal onder dwang van de twee 'verwarde' meiden meelopen. Het duo zocht vervolgens een afgelegen plek in een park uit, waarna het doodsbange slachtoffer zich van haar kleding moest ontdoen en in het ijskoude water moest springen.

De zeventienjarige dader was apetrots op de martelpraktijken, want als trofee maakte zij een foto van het zielige hoopje mens dat rillend in het water stond. Altijd leuk voor het nageslacht, nietwaar?

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was deed de vijftienjarige (opvoeding ontbreekt) er nog een schepje bovenop. Toen het half bevroren slachtoffer uit het water kroop, had het gestoorde tuigtelgje nog een 'fijne' verrassing in petto: met enkele ferme stoten werd eerst de neus van meisje aan gruzelementen geslagen, alvorens het vijftienjarige monster met een mes op haar instak.

Alle artikelen geladen. Overzicht →