Melania Trump: Ik ben geen illegale immigrant
Buitenland

Melania Trump: Ik ben geen illegale immigrant.

De naaktfoto's van de potentiële nieuwe First Lady van de Verenigde Staten Melania Trump zorgen niet alleen op het fatsoensvlak voor ophef. Ze riepen ook vragen op over haar legale status, maar Mrs. Trump heeft nu ontkend dat ze immigratiewetten heeft overtreden. 

Onlangs publiceerde de New York Post een serie naaktfoto's van Melania die was geschoten in 1995. Het ex-model heeft zelf echter altijd beweerd pas in 1996 naar Amerika te zijn gekomen, zo schrijft The Guardian. Dit stond ook op haar website, die vorige week offline is gehaald.

Daarnaast vertelde ze in eerdere interviews dat ze toentertijd een visum had en steeds terugreisde naar Slovenië om dit te vernieuwen en later een green card verkreeg. Maar de meeste visa zijn meerdere jaren geldig, vernieuwing is dus niet nodig. Website Politico plaatste dan ook vraagtekens bij het immigratieverhaal van mevrouw Trump. 

In een statement op Twitter, het voornaamste communicatiemiddel van de Trumps, ontkent Melania alle aantijgingen: "Ik heb me altijd volledig aan de immigratiewetten van dit land gehouden. Iedereen die het tegenovergestelde beweert, heeft het niet bij het rechte eind." 

 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →