Melk drinken nu ook al racistisch
Raar

Melk drinken nu ook al racistisch.

Eigenlijk willen wij dit soort mensen helemaal geen aandacht geven, maar PETA (de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld) heeft weer eens een manier gevonden om alle beroepsslachtoffers op deze aardkloot een stok te geven om mee te slaan.

U wist het namelijk niet, maar mocht u zojuist bij de lunch op uw werk een glas melk naar binnen hebben gewerkt, dan heeft u zich schuldig gemaakt aan racisme.

Melk naast dat het 'wit' is natuurlijk wordt namelijk als symbool gebruikt door neonazi's - die daarmee spotten met het feit dat veel gekleurde mensen lactose-intolerant zijn - en dat is "ook een reden" om het vervolgens te laten staan.

Daarnaast is het zo dat de zuivelindustrie 'extreem geweld' op koeien toepast om de melk te verkrijgen. Op zich snappen wij bij een dierenrechtenorganisatie dat laatste argument nog, maar dat bekt niet lekker natuurlijk. Nee, verwijs naar het feit dat melk door neonazi's als symbool wordt gebruikt en de moralisten onder ons maken allemaal een diepe buiging en bieden hun welgemeende excuses aan.

Glaasje melk, iemand?

Alle artikelen geladen. Overzicht →