Mercedes-aso's belagen gezin met twee knuppels en kapmes

Mercedes-aso's belagen gezin met twee knuppels en kapmes 

13 juli 2023 - 15:02

De temperatuur stijgt en dat maakt de mensen weer ouderwets licht ontvlambaar. Zo ook in het anders altijd zo schilderachtige Coevorden. Daar togen drie anders natuurlijk altijd keurige mannen met hun Mercedes (een C200 CDI diesel uit 2008, tien privé-eigenaren) naar het woonadres van een verder onbekende familie en wat volgt is niet per se een hele gezellige ontmoeting.

Ons valt een aantal zaken op. Zo hebben de drie heren van de Mercedes twee honkbalknuppels en een kapmes bij zich. Dat is niet iets dat wij standaard in de kofferbak hebben liggen, maar misschien is dat in Zuidoost Drenthe wel heel normaal. Daar doen wij geen uitspraken over, Drenthe is toch een wat ruiger gebied. Wat ons in ieder geval niet normaal lijkt, is om met een honkbalknuppel zomaar op iemands auto te meppen, ook al is het een Seat. Daar willen we de jongste van de drie heren dus streng op aanspreken, want al in de eerste seconden van onderstaande video gaat hij behoorlijk los.

Iemand roept nog tegen hem: 'Doe normaal!' En daar willen wij ons graag bij aansluiten. Doe normaal.

Ondertussen bedreigt de kale man in de video met zijn kapmes het gezin dat voor de deur van hun woning staat. Met zijn kapmes maakt de kale een dreigende en kappende beweging richting de man in het gele shirt. Die roept nog dat ze uit hun buurt weg moeten gaan waarna een vrouw in paniek tegen de kale man roept dat ze moet ophouden.

De drie mannen, die alle drie bijzonder heel erg hun best doen om breed te lopen, taaien onder een hoop geschreeuw vervolgens af naar hun Mercedes die ook nog eens op de stoep geparkeerd staat en waarschijnlijk meer dan vijfhonderdduizend op de teller heeft staan.

Maar dan wordt de man in het oranje shirt ineens heel erg boos. Woedend zelfs. En hij begint te schreeuwen. Hij roept iets van: 'Je moet geen jongetje met vijf man klem rijden!' Met zijn honkbalknuppel wijst hij naar de mensen die ze net belaagd hebben. Hij doet zelfs twee stappen naar voren. Daarna volgen de terminale krachttermen. 'K*nk*er flikker!', roept de man boos. En: 'Steek één vinger uit en ik sla je hersens uit je k*nk*er kop weg.'

 

Wanneer de belaagde personen daarop reageren, zegt hij dat ze hun k*nk*r bek moeten houden. Daarna stappen ze in hun Mercedes en rijden weg.

 

Doei pleuris tokkies!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml