Merkel wint Four Freedoms Award

Merkel wint Four Freedoms Award  

06 januari 2016 - 09:14
Bondskanselier Angela Merkel mag een nieuwe prijs op haar schouw etaleren. De internationale Four Freedoms Award is aan de Duitse uitgereikt voor haar vele verdiensten van de afgelopen jaren.
Merkel wordt geroemd vanwege haar werkwijze bij de financiële crisis in Europa en haar inzet bij de de-escalatie van het Oekraïense conflict. Daarnaast verdiende Merkel de prijs vanwege haar morele leiderschap, aldus de jury, zoals in de opkomst van de anti-islamgroepering Pegida. Ook wordt de bondskanselier geprezen om haar "toewijding aan de humanitaire plicht van Europa om diegenen op te vangen die op de vlucht zijn voor oorlog en conflict in het Midden-Oosten, Afrika en Azië en aan de aanpak van de oorzaken", schrijft de NOS. De Four Freedoms Award wordt sinds 1982 uitgereikt aan mensen en organisaties die op eigen wijze invulling geven aan de Vier Vrijheden van oud-president Franklin D. Roosevelt. Nu is het aan u.
surveys & polls
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie