Met een Max Verstappentruck gevuld met bier naar de race

Met een Max Verstappentruck gevuld met bier naar de race 

19 juni 2023 - 11:39

Dat fans soms een tikkeltje door kunnen slaan is natuurlijk niks nieuws. Maar gekke fans zijn natuurlijk niet altijd hysterische meisjes bij een concert. Volwassen mannen zijn misschien wel net zo erg. Dat bewijzen ook maar weer de Formule-1fans Manfred en Danny. Zij hebben een vrachtwagen omgebouwd tot een Max Verstappen-tempel.

Hoe kom je toch op het gekke idee om een truck om te bouwen tot je eigen Max Verstappen-hotel: “We wouden niet meer afhankelijk zijn van de voorzieningen daar, overal afhankelijk van zijn. En onder het genot van een biertje werd er een grap over gemaakt en uiteindelijk twee maanden later hadden we de oplegger gekocht samen met twaalf man”. Elk weekend waren ze aan het bouwen, dat was natuurlijk ook een mooi excuus om niet bij hun vrouwen te zitten. Daar is dan ook geen plek voor in de wagen.

Alles is aan boord in de trucker: een grote koelkast volgeladen met liters bier, een gigantische tv om de race perfect te kunnen zien en uiteraard een goede muziekinstallatie. Het lijkt met alle stapelbedden wel op een hostel. Er zit zelfs een douchecabine en wc in. Zo kunnen de mannen in alle luxe Max Verstappen achternarijden van race naar race. Zo zie je maar, hoe ouder hoe gekker.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml