Met gepimpte limo sjeezen tijdens de carbage run

Met gepimpte limo sjeezen tijdens de carbage run 

03 juli 2023 - 10:20

De carbage run staat weer bijna op het punt om te beginnen. Daarom is fanatiek deelnemer Emile alweer helemaal in de voorbereiding. Hij heeft zijn barrel gepimpt en kan niet wachten tot hij over de startstreep kan sjeezen.

Het is voor Emile de 13e keer dat hij mee gaat doen met de carbage run: “Het is gewoon een run waar 500 auto’s aan meedoen en de waarde moet ongeveer 500 euro zijn van de auto. Je mag hem zo pimpen als je zelf wil en wat dat dan kost maakt niet uit. Het is natuurlijk ook de lol wat je met elkaar hebt en ook de omgeving waar je bent, het zijn supermooie routes”. Zijn barrel is een oude limousine die hij ‘limonade’ heeft genoemd. En als opwarmertje rijdt hij onze verslaggever Slijptol vast aan.

Zijn speakers doen het gelukkig ook. Het klassieke liedje hoofd, schouders, knie en teen buldert door de boxen. Zo kunnen ze een leuk feestje bouwen. En daar gaat het natuurlijk over; het is feesten, zuipen en vooral veel lol maken: “De funfactor is dat je met een oude auto een lange reis gaat maken en maar hopen dat ie het volhoudt”. Zijn wagen kan 160, 170 km/h uur en dat gaat hij zeker proberen. Onderweg staan toch geen flitsers.

Tijdens de run zijn er allerlei opdrachten die de deelnemers moeten voltooien: “Het zijn hilarische opdrachten. Zoals neem een Hongaarse dame mee met blond haar. Dat soort dingen”. Maar dat is voor Emile niet genoeg, hij bedenkt zelf ook opdrachten. Zo is hij ooit met zijn limo door een rivier gereden en moest hij eruit geduwd worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml