#MeToo-schandalen in aantocht door naderend zomerweer
Binnenland

#MeToo-schandalen in aantocht door naderend zomerweer.

Nein, nein, nein. Slecht nieuws voor kwetsbare vrouwenzieltjes die totdat de hele MeToo-discussie losbarstte nog gewoon dartelend in bikini de Nederlandse stranden opvrolijkten. Het ziet ernaar uit dat de temperatuur volgende week woensdag landinwaarts rond de 28 graden zal schommelen, aan de kust de 25 graden aantikt.

Nu, helaas is veelvuldig geloer van kuiltje-in-het-zand-gravers die joducus niet onder controle hebben debet aan die hele opleving van MeToo-uitingen op de stranden.

Vrouwen willen namelijk terecht niet gezien worden als lustobjecten, zij willen doorgaan voor volwaardig (ook terecht). Pssst, pssst-gedrag = ongepast. Dan kan ze er nog zo appetijtelijk uitzien, maakt geen moer uit.

Tien gouden regels voor vrouwen die voornemens zijn een dagje strand te doen en daar ongeschonden weer uit willen komen.

1) Vervang de bikini voor de boerkini.

2) Duikpak, wel slobberig, mag ook.

3) Verkoop uw zonnebril, gebruik in plaats daarvan een duikbril met snorkel.

4) Wilt u zwemmen? Stippel een jongens-ontwijk-route op weg naar het water uit

5) Ontkomen = moeilijk? Wikkel een handdoek om uw lijf, niet te strak want vormbedekkend.

6) Zon niet op een strandbedje om jongensgevaar van onder u uit te sluiten.

7) Mannengevaar van boven u beperken? Posteer een parasol minimaal 50 centimer boven uw gezicht. Zo blijft u uit het zicht voor jagende testosteronbommen.

8) Lik niet aan een ijsje, kan ongewenste gedachten oproepen.

9) Speel ook niet met (strand)ballen. Spelen met welk soort ballen dan ook = nooit goed.

10) Verlaat het strand uit veiligheidsoverwegingen pas nadat mannelijk geslacht al ruim 30 minuten weg is. Zo voorkomt u nakijken/aangesproken worden.

Volg alle bovenstaande tips/regels en wij zijn er bijna zeker van dat ook u, de vrouw, met volle teugen heeft kunnen genieten van een heerlijke stranddag.

Oef...Uhm. Tsja.

Alle artikelen geladen. Overzicht →