Michael Jacksons perverse kant
Entertainment

Michael Jacksons perverse kant.

Na Michael Jacksons dood - zeven jaar geleden - zijn er nu een aantal schokkende documenten aan het licht gekomen die de politie in 2003 al ontdekt had tijdens huiszoekingen. Er zijn seksuele foto's en video's aangetroffen van zowel volwassenen als kinderen. Ook gebruikte de popster medicijnen om zijn seksuele verslaving te onderdrukken.

In november 2003 werd Jackson wederom verdacht van kindermisbruik. Reden voor een politieonderzoek op zijn Neverland Ranch en een door Michael gehuurde opslagruimte bij Shurgard Storage. Recent kreeg RadarOnline documenten van het Santa Barbara County Sherrif's Department in handen, die Jacksons grote pornocollectie ontdekt had. 

Onder de gevonden bestanden waren dagboeken, notities, audiobestanden, documenten en meer dan 80 video-opnamen en harde schijven. Ook waren er voorgeschreven medische recepten bij van de door hem vertrouwde psychologen om zijn seksuele verslaving mee te onderdrukken. De zanger heeft waarschijnlijk al het perverse materiaal naar de opslagruimte verplaatst toen bekend werd dat er huiszoekingen zouden plaatsvinden. 

"Walgelijke en ronduit schokkende beelden"
In het rapport staat dat Michael Jackson een ''manipulatief, hitsig roofdier was dat bloed en gore, seksueel expliciete afbeeldingen had van geofferde dieren en perverse volwassenen. Dit alles gebruikte hij waarschijnlijk om kinderen te laten doen wat hij wilde. Hij had zelfs walgelijke en ronduit schokkende foto's van kindermarteling, naaktfoto's van volwassenen en kinderen, vrouwelijke bondage en sadomasochisme." Een privé-detective meldde zelfs dat Jackson sexy foto's had van zijn neven uit de band 3T: in hun ondergoed dienden zij kleine jongens op te winden. Verdere details laten we hier achterwege.

Ook al werden deze materialen voor een rechtszaak in 2003 tot 2005 gebruikt om zijn kindermisbruik aan te tonen, Jackson werd vrijgesproken. Advocaten meldden dat de King of Pop toentertijd ruim 200 miljoen dollar aan 20 slachtoffers had betaald als zwijggeld. Als Jackson veroordeeld zou zijn, had hem dat 20 jaar gevangenisstraf bezorgd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →