'Panhuis verslaafd, wilde denkbeeldige ninja's steken' 

10 november 2017 - 12:24

Michael Panhuis, verdachte van de moord op Anne Faber vertoonde zeer opmerkelijk gedrag in de periode na de verdwijning van Faber. Verschillende bronnen meldden dat hij ritalin snoof en achter denkbeeldige ninja’s aanzat. 

Een bron van het AD heeft gemeld dat Panhuis een doorgesnoven indruk maakte in de dagen na de verdwijning van Faber. ''Hij sloeg pillen ritalin stuk en snoof het vermalen poeder op. Ook gebruikte hij cocaïne. Niet veel later zagen we hem een mes door de tuin rennen, omdat hij de ninja’s die hij zag iets wilde aandoen.''

De gestoorde Panhuis zou regelmatig op de scooter met andere patiënten stille plekjes in het bos hebben opgezocht om jointjes te roken. Hij heeft inmiddels toegezegd te willen meewerken aan een persoonlijkheidsonderzoek in het Pieter Baan Centrum

Anne Faber (25) verdween op vrijdagavond 29 september, Ze liep/fietse Panhuis tegen het lijf, die in de buurt op een scooter rondreed. Hoe en waar Anne is omgekomen is nog niet duidelijk. Op 12 oktober werd haar ontzielde lichaam gevonden in Zeewolde.

Michaels advocaat wil niet op de verhalen ingaan, "Inhoudelijk ga ik hier niets op zeggen, zolang het onderzoek nog loopt." Ook de kliniek in kwestie, Altrecht Aventurijn, en het Openbaar Ministerie willen niet reageren zolang het onderzoek nog loopt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie