Migranten ontvoeren en verkrachten Britse vrouw
Buitenland

Migranten ontvoeren en verkrachten Britse vrouw.

Vannacht riep een Engelse parlementariër op tot kalmte na gewelddadige protesten in de stad Sunderland. Daar zou een 26-jarige vrouw zijn gekidnapt en verkracht door migranten, wat de boosheid van de demonstranten had gewekt.  

Het slachtoffer, volgens The Mail Online een moeder van drie kinderen, ontwaakte op 4 september in een vreemd huis en had wonden en blauwe plekken op haar lichaam. De vrouw denkt dat ze tijdens een avondje in de stad werd gedrogeerd doordat iemand iets in haar drankje deed, waarop de groepsverkrachting volgde. 

Tot dusver arresteerde de politie in deze zaak zes mannen. Zij zijn allen tussen de 20 en 30 jaar oud en stammen uit Irak, Syrië en Bahrein. 

Een week na de zedenmisdaad protesteerden rechtse Britse betogers, onder wie leden van de Sunderland Defence League. Ze richtten vernielingen aan en werden vervolgens belaagd door een tegendemonstratie van - volgens TMO - 'Aziatische' wijkbewoners. Tijdens de schermutselingen vielen twee gewonden en werden vijf mensen opgepakt. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →