Mijn voorspellingen voor 2022

Mijn voorspellingen voor 2022 

27 december 2021 - 10:46

Als er een in staat moet worden geacht om voorspellingen te doen betreffende 2022, ben ik het wel. In het begin van de jaren negentig heb ik m’n diploma behaald aan de SVHG (School Voor Helderzienden Gent), en op m’n eindexamen had ik slechts één foutje, ik voorspelde namelijk dat op 11 oktober 2001 twee vliegtuigen in de WTC-torens zouden vliegen, wat natuurlijk 11 september 2001 moest zijn. Voor de rest was m’n parcours feilloos, en sindsdien heb ik ettelijke gebeurtenissen feilloos voorspeld, zoals de dood van Theo van Gogh, de opkomst van Forum voor Democratie, de afwezigheid van Oranje op het WK van 2018, en het mislukken van de botoxkuur van Patty Brard. Daarom is de kans groot dat m’n voorspellingen ook nu correct zullen zijn.

In 2022 zal het vertrouwen van de bevolking in de politiek hersteld worden. De Nederlanders zullen inzien dat Mark Rutte een groot politicus is, in de trant van Den Uyl en Lubbers. Rutte zal dan ook de perfecte maatregelen nemen om de Nederlandse maatschappij te laten draaien als een tierelier. De coronacrisis zal hij op zo’n manier  aanpakken dat de druk op de zorg ongeveer gehalveerd wordt, de toeslagenkwestie zal door hem eindelijk van de tafel geveegd worden, hij zal de meeste vluchtelingen kunnen onderbrengen in stallen en sportcentra in afgelegen dorpen zodat praktisch niemand last heeft van die indringers, en hij zal ongeveer zeshonderd windmolens laten bijbouwen, en zo zal niemand meer blijven zeiken over het klimaatgedoe, temeer omdat Rutte een heel hoge premie zal uitkeren aan mensen die een Tesla of een electrische BMW aanschaffen.

Op het WK in Qatar zal Oranje met prima voetbal de halve finale bereiken, waarin het uitgeschakeld wordt door het verrassende Servië, na een kopbaldoelpunt van de Servische centrale verdediger Hassan Slovic, die overigens een week na het WK een ongeluk zal krijgen met een zeilboot en z’n rechterhand zal moeten laten amputeren. Het weer zal zich in 2022 redelijk rustig houden, behalve een plaateselijke tornado medio augustus, waardoor vooral Spijkenisse zal getroffen worden: meer dan tachtig Spijkenissenaars hebben het dak van hun huis zien wegvliegen, maar de schade zal gecompenseerd worden door het Nationale Rampenfonds. In de showbizz zal, zoals ook reeds in 2021, veel aandacht gaan naar André Hazes Junior. In de lente zal z’n burn-out definitief voorbij zijn, en zal André een nieuwe single opnemen, getiteld ‘Waar jij bent klopt mijn hart’, opgedragen aan z’n nieuwe vriendin, Suusje, de dochter van een arme houthakker uit de buurt van Zaandam. Suusje zal algauw zwanger raken van een tweeling, die veel te vroeg geboren wordt in december, en die, onder de namen André Junior Junior en Andréa, gelukkig wel op het nippertje zal overleven.

Het opzienbarendste nieuws komt uit de hoek van de sociale media: die zullen door ongeveer 60 procent van de jeugd afgezworen worden, omdat de jeugd het gedoe met Instagram, Twitter, Facebook, Tinder en TikTok kotsbeu zal zijn. In plaats van het geswipe op de telefoon zullen de jongeren meer boeken gaan lezen, en zal mede daardoor m’n eigen nieuwe roman, getiteld ‘De Torenvalk Van Doetinchem’ op nummer 1 van de Top Zestig belanden. Nog een paar kleine dingetjes: Patty Brard zal zich nieuwe wenkbrauwen laten aanmeten, Gordon krijgt een anusverzakking, Memphis Depay rijdt drie Rolls Royce’s in de prak, Hugo de Jonge wint een half miljoen euro met de staatsloterij, Paul de Leeuw wordt in elkaar geslagen door een van z’n zonen, en net voor nieuwjaar 2023 zal Andre Hazes Junior verlaten worden door Suusje en een nieuwe burn-out krijgen. We kunnen dus niet anders dan besluiten dat 2022 een spectaculair jaar zal worden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.