Miljoenenjachtdeelnemer krijgt geen vijf miljoen 

13 september 2017 - 16:09

Dit bericht gaat over Miljoenenjacht-kandidaat Arrold van den Hurk en zijn advocaat Peter Plasman.

De naar eigen zeggen zenuwachtige Van den Hurk speelde in 2013 mee in het programma Miljoenenjacht, liet kofferdames wat koffertjes openen en kreeg op gegeven moment een bod van 125.000 om een deal te sluiten.

Op dat moment ging het 'fout' en zag Van den Hurk het verschil niet meer tussen drukken of niet drukken. Toen de kandidaat zijn knuistjes 'pardoes' op de rode knop liet neerdalen, vertelde hij aan presentatrice Linda de Mol dat het een vergissing was. Daarop antwoordde zij: "Dan doen we toch net alsof je het niet gedaan hebt?"

Anyway, 125.000 euro is natuurlijk prachtig verdiend in een uurtje koffertjes openen. Van den Hurk toonde zich een dag na de uitzending weliswaar teleurgesteld, maar toch ook een tevreden man.

Niet veel later kreeg advocaat Peter Plasman lucht van de zaak en rook geld. Hij belde Van den Hurk op en overtuigde hem dat de opmerking van Linda de Mol weleens een revanche of schadevergoeding zou kunnen betekenen. Een bij voorbaat kansloze eis van 4.875.000 euro was daarom wel op zijn plaats.

Een eis die de rechter vandaag uiteraard zonder pardon van tafel veegde."Dat de deelnemer op de rode knop drukte, betekende onmiskenbaar het einde van het spel. Aan de uitlating van De Mol kan derhalve ook geen juridische betekenis worden ontleend".

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie