Miljoenenomzet met limited sneakers

Miljoenenomzet met limited sneakers 

04 september 2023 - 16:00

In de PowNed-webserie Fok De Vakkenvuller worden zes jongeren gevolgd die niet kozen voor een bijbaantje tussen de schappen of bliepende kassa’s maar voor het grote geld. Geen minimumloon maar ver boven modaal, en dat allemaal online.

Al op zijn twaalfde flipte Xavi zijn eerste Yeezys waardoor hij één paar gratis kon houden. Inmiddels is Xavi 19 en heeft hij een miljoenenomzet op zijn website. Volgens hem kan iedereen het en heb je weinig startbudget nodig. Een goede naam in het wereldje, dat is waar het om gaat: “De onlinewereld is voor mij superbelangrijk, dat is waar het gebeurt. Ik zou niet zonder kunnen.”

Ook Preston heeft online lekker aan de weg getimmerd en een goede naam opgebouwd. Hij bouwt de vetste websites en heeft belangrijke klanten. Meestal stuurt hij een factuur, maar een vlucht met een private jet kan voor hem ook volstaan als betaling: “Dat is voor mij een droom die uitkomt en weer een vette ervaring.” Al dat harde werken, veel geld verdienen en coole dingen doen is leuk maar vrienden zijn voor Preston ook heel erg belangrijk: “Ik probeer echt elke zaterdag uit te gaan omdat het belangrijk is om ook een beetje afleiding te hebben.”

Bekijk hier de derde aflevering van Fok De Vakkenvuller. Elke maandag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml