Minstens 26 arrestaties tijdens afsluiting relweekend

Minstens 26 arrestaties tijdens afsluiting relweekend  

22 november 2021 - 10:24

Wat was het toch gezellig afgelopen weekend. Zoals u weet begonnen de feestelijkheden vrijdagavond in Rotterdam, waar de inwoners naar goed Rotterdams gebruik de Coolsingel kort en klein sloegen en slaags raakten met de politie. Zaterdag was het opnieuw raak in het land en gisteravond vond het sluitstuk plaats: zeker 26 personen werden opgepakt. 

Die arrestaties werden verricht in de steden Groningen, Enschede, Leeuwarden en Roosendaal. Waarvan de meesten (15) in de laatste plaats. De jongeren aldaar waren aan het spelen met vuurwerk, vonden het nodig om een auto in de hens te steken en een wijk moest worden afgesloten om te voorkomen dat relschoppers met elkaar op de vuist gingen, meldt NU.nl.

Drie aanhoudingen in Leeuwarden en Groningen en vijf in Enschede maken samen dus 26, meerdere arrestaties worden volgens de politie niet uitgesloten. Zo wordt dus het relweekend in stijl afgesloten. Tijdens de eerder genoemde rellen in Rotterdam werden liefst 50 personen in de kraag gevat (acht van hen zitten nog vast) en zaterdag in Den Haag, Roermond, het Limburgse Stein en op Urk werden er ook tientallen opgepakt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml