Mishandelde ex-tbs'er wil 15K smartengeld 

20 april 2017 - 12:11

Ex-tbs'er Jack. S wil 15.000 euro smartengeld zien van Mario Haazen, die hem bewerkte met een sneeuwschuiver. S. zou de dochter (14) van Haazen op het web seksueel hebben benaderd en haar cadeaus hebben gestuurd. 

Dat bleek vandaag tijdens de rechtszaak in Den Bosch. S. zou bij de de Albert Heijn spullen hebben gekocht voor zijn dochter. Navraag bij de winkel maakte duidelijk dat het om een man van in de veertig ging, schrijft Omroep Brabant

Met een Hells Angel, wiens kind ook slachtoffer zou zijn van S. vonden ze de woning van S. Ze postten bij de woning en achtervolgden hem tot ze bij een Eindhovense zorginstelling zijn auto klemreden. Daar zou Haazen de politie hebben gebeld, beweert hij voor de rechter. 

Slaan met sneeuwschuiver

Haazen zou S. daar hebben geslagen met een sneeuwschuiver. S. zou hier psychische klachten aan over hebben gehouden. "Wat Haazen heeft gedaan, was onnodig en laf", zegt hij. 

Het is niet bewezen of S. daadwerkelijk online contact had met de dochter van Haazen. Haazen heeft spijt van het slaan met de schuiver, maar vindt het goed dat hij een klopjacht heeft ingezet op S. Het OM ziet het slaan met de sneeuwschuiver als poging tot doodslag. Het OM eist daarom zes jaar gevangenisstraf tegen de man, meldt het AD

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie