Miss Engeland verliest kroon na seks op tv
Entertainment

Miss Engeland verliest kroon na seks op tv.

Zara Holland, beter bekend als Miss Engeland, moet haar kroontje inleveren nadat ze seks heeft gehad op tv. 

Dat gebeurde in Love Island, een datingshow voor bekende Britten. Daar dook ze het bed in met haar 24-jarige medekandidaat Alex Bowen, weet het AD.

Daar was de organisatie van de missverkiezing niet blij mee. Zulk gedrag hoort niet bij een rolmodel, is hun mening. "Het was een moeilijke beslissing. We zijn close met al onze winnaressen en proberen ze waar mogelijk bij te staan. Maar we vinden dat we onder deze omstandigheden geen keus hebben", aldus de organisatie in een reactie. 

"We kunnen Zara niet promoten als een positief rolmodel. We snappen dat iedereen fouten maakt, maar Zara - als Miss Engeland - heeft niet de verantwoordelijkheid getoond die van titeldraagsters mag worden verwacht."

Zara baalt van haar actie. In de serie verbaasde ze zich achteraf al over haar eigen keus om met hem het bed in te duiken. "Ken je dat, dat je in het moment bent en het gewoon gebeurt?'', zei Zara achteraf tegen de camera. "Zo ben ik eigenlijk helemaal niet. Waarom zijn we niet gewoon gaan slapen?" Toch steekt de voormalige miss de hand in eigen boezem. "Ik ben erg teleurgesteld, maar het is mijn eigen schuld. Ik kan niet iemand anders de schuld geven van mijn gedrag. Ik had het niet moeten doen, echt niet."

Het afnemen van het kroontje betekent goed nieuws voor de runner up, Deone Robertson. Zij neemt het kroontje van Holland over. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →