Mobiele telefoon verneukt uw seksleven 

02 juli 2018 - 13:10

Niets raars aan. De mobiele telefoon verneukt wel meer, maar dat is andere koek. Telecomprovider BEN liet onderzoek doen naar de invloed van een mobiele telefoon in combinatie met het seksleven en komt met de volgende conclusies.

Die tering telefoon is gewoon oorzaak nummer één bij een afgebrokkeld seksleven. Negen van de tien ondervraagden zegt zich kapot te ergeren aan telefoongebruik van hun partner in bed. Daarnaast is het ook de grootste afleider (50 procent) van elkaar tussen de lakens.

Dat betekent dat er maatregelen genomen moeten worden om te voorkomen dat u uw telefoonscherm prefereert boven de op het waterbed deinende vetrollen van uw partner. Bovendien, iedereen heeft wel die ene contactpersoon die elke dag op Facebook post wat hij/zij eet. Alsof niemand ooit eet, weet u wel.

Is dus allemaal erg obelangrijk. Ben heeft daarom een oplossing bedacht: een telefooncondoom. Dat is een hoes die is verpakt als een echt condoom. Die kunt u om uw telefoon heendoen, zodat het toestel met geen mogelijkheid meer te bedienen valt.

Zo, en nu neuqen met zijn allen.  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie