Mocro-vlogger ontspringt de dood
Binnenland

Mocro-vlogger ontspringt de dood.

De Marokkaanse vlogger Youness Ouaali is op de avond van Eerste Kerstdag naar eigen zeggen aan de dood ontsnapt.

Bij het horen van de naam van deze nietszeggende vlogger met slechts 2.504 volgers zal er bij jullie vast geen belletje gaan rinkelen, maar dit is de man die vond dat wat voetballer Nouri overkwam de schuld van Ajax zelf is.

Wat is er nou precies gebeurd? Youness zat maandagavond met een vriend in de auto, die geparkeerd stond bij een Esso te Hilversum toen er een man kwam aangelopen. Eerst leek hij de straat over te steken, maar vervolgens kwam hij ineens zigzaggend richting de auto gelopen. Hij zou een pistool hebben getrokken, probeerde het af te vuren maar het pistool weigerde dienst.

De gebelde politie heeft meteen de omgeving afgezet en onderzocht. Maar toen de politie graag meer duidelijkheid over de situatie wilde en daarom de telefoons van de twee vermeende slachtoffers wilde uitlezen, voelden ze zich als criminelen in plaats van slachtoffers behandeld. 

Youness is dan ook kwaad op Het Gezag. Weet u dat ook weer.

Hij weet overigens zelf niet in welke hoek hij dit voorval moet zoeken. Naar eigen zeggen heeft hij veel vijanden omdat hij maar blijft provoceren in zijn vlogs. Zo heeft presentator El Miloudi, bekend van Kaaskop of Mocro, vorige maand aangifte tegen hem gedaan. 

Noot van de redactie: Foto bij dit artikel afkomstig van Facebook-profiel Youness Ouaali

Alle artikelen geladen. Overzicht →