Moeder krijgt levenslang vanwege dood baby na vegan-dieet

Moeder krijgt levenslang vanwege dood baby na vegan-dieet 

30 augustus 2022 - 12:42

We schakelen even over naar de Verenigde Staten van Amerika, want telkens als je denkt dat het niet gekker kan blijkt het daar altijd gekker te kunnen. In Florida is een vrouw veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf wegens de dood van haar achttien maanden oude zoontje door ondervoeding.

De 39-jarige Sheila O’Leary en haar man Ryan, geloofden heilig in een veganistisch dieet en dus gaven ze het arme kindje alleen rauwe groente en fruit te eten. Uiteindelijk woog baby Ezra nog geen 8 kilo en had het de bouw van een zeven maanden oude baby, at het niet meer en huilde het constant. En natuurlijk zocht het koppel geen medische hulp.

De fantastische ouders houden vol dat het een ongeluk was. De vrouw werd overigens in juni al veroordeeld voor zes aanklachten, waaronder moord met voorbedachten rade. Maar gisteren kreeg ze pas haar definitieve straf te horen. Ook haar man zit in de gevangenis in afwachting van zijn proces. Hij wordt verdacht van dezelfde aanklachten. Ook is het ouderschap van hen van twee andere kinderen ontnomen (gelukkig maar).

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml