Moeder sleept dochterlief die agente sloeg uit politieauto 

26 maart 2018 - 17:00

Tja, wij snappen wel hoe het kan dat de jeugd steeds verder verloedert als ouders ook al het slechte voorbeeld gaan geven. Afgelopen zaterdagavond in Winschoten sleepte een moeder haar 18-jarige dochter die was gearresteerd zonder pardon weer uit een politieauto.

En als die arrestatie nou nog onterecht was dan snappen wij wel dat u eventjes geen respect heeft voor het gezag wanneer het om uw eigen kroost gaat, maar in dit geval werd een agente in haar gezicht geslagen en een andere agent bij de keel gegrepen.

Nu vraag u zich natuurlijk af wat die agenten dan precies misdaan hadden. Zij hadden een 19-jarige jongen op de bon geslingerd omdat hij zijn blaas stond te legen op het Burgemeester Schönfeldplein in het Groningse dorp, dat mag namelijk niet (ook niet op zaterdagavond als u onder de verdovende middelen zit).

De pogingen van de moeder om de twee uit handen van de politieklauwen te redden ten spijt, ze werden beiden afgevoerd naar het bureau. Daar bleken ze de nodige alcohol en drugs te hebben geconsumeerd. De agente hield aan de mishandeling een gezwollen en pijnlijk gezicht over. Haar bril overleefde het geweld niet, meldt Dagblad van het Noorden.

Wat er met de moeder is gebeurd, is niet duidelijk.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie