Mo(l)hamed teleurgesteld in PVV 

25 januari 2018 - 15:54

Ontmoet Mohamed: een 26-jarige Hagenaar die zich bijzonder aangetrokken voelde tot de PVV en graag wilde meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

Mohamed meldde zich daarom in oktober braaf aan en kreeg zelfs te horen dat hij kandidaat zou worden bij de raadverkiezingen. Iedereen blij. Erg goed voor de diversiteit binnen de partij ook.

Maar dit verhaal kent geen happy end. Op 8 januari jongstleden werd Mo ziek en gaf dat netjes door aan de fractie. Niets ernstigs gelukkig, Mo zou snel weer terugkeren. 

Even tussendoor, wat doet u wanneer u op uw werk onverhoopt ziek wordt? Inderdaad, u houdt uw werkgever netjes op de hoogte van het ziekteproces. Elk kuchje/medicijntje/doktersbezoekje belt u slaafs door aan uw directe leidinggevende. Want zo gaan wij met elkaar om.

Mohamed dacht daar anders over. Sinds hij op 8 januari een ziekmelding doorgaf, liet hij gemakshalve gewoon helemaal nooit meer iets horen. Volgens de hoofdpersoon kwamen er nadat hij ziek werd ook nog privéproblemen om de hoek kijken.

Is dat een excuus om gewoon spoorloos te verdwijnen denkt u? De PVV vindt van niet en dus werd Mootje van de lijst geschrapt. Einde verhaal. Binnen de PVV doken er de wildste verhalen op over zijn afwezigheid, één van die geruchten betrof een mogelijke rol als infiltrant. Ziet u het voor u? Mo de mol?

Voor degenen die het niet begrijpen, vertaal dit even naar de relatie tussen werknemer en werkgever en voilà, ook daar zou ontslag volgen bij ongeoorloofd verlof.

Toch is Mo bedroefd achtergebleven. Hij snapt het allemaal niet meer en is teleurgesteld in de PVV en zijn mede-kandidaten. Mo denkt dat hij beter naar zijn onderbuikgevoel had moeten luisteren, want als je Mohamed heet, tja, dan kunnen er weleens vragen worden gesteld.

Tegenover RTL Nieuws bevestigt Mohamed: hij gaat zich nooit meer aanmelden bij de PVV. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie