MONA KEIJZER NIEUWE PREMIER VAN NEDERLAND???

MONA KEIJZER NIEUWE PREMIER VAN NEDERLAND??? 

01 september 2023 - 15:11

Als Nederland op 22 november weer massaal op de BBB stemt, is Mona Keijzer de nieuwe premier van Nederland. De politica stapte nog niet zo heel lang geleden op bij het overleden CDA en is nu door Caroline van der Plas naar voren geschoven als premierkandidaat van de BBB.

De 54-jarige Keijzer, geboren in Edam, ontwikkelde zich de laatste twee jaar vooral als graag geziene gast in talkshows. Zowaar een politica met een mening en dan ook nog een mening die ze uit durfde te spreken, bizar. Mona ging ook niet mee in de deugpolitiek waar Nederland al jaren in gevangen zit. Nee, ze stelde problemen aan de kaak, stelde vraagtekens bij het coronabeleid (hoe durft ze) en bovendien heten lekkere toetjes ook Mona, dus dat is top.

BBB zet hoog in nu Pieter Omtzigt zonder partijprogramma heel Nederland al in zijn tas lijkt te hebben. Gelukkig voor BBB wil Pieter eigenlijk niet winnen, want dat vindt hij wel erg pittig als nieuwe partij. Dus dan maakt BBB toch weer een goede kans. Om die kans nog groter te maken, heeft Lientje ook JA21 vast leeggeroofd. Daar is alleen Joost Eerdmans (die bijna elke partij al gehad heeft in Nederland) nog over, want Nicki Pouw-Verweij en Derk Jan Eppink stappen per direct over naar BBB. Dat geldt ook voor Lilian Helder van de PVV, waardoor Geert Wilders ineens een zetel minder heeft.

Natuurlijk is onze politiek verslaggeefster Sarah Bakker van de partij bij het evenement van BBB en verschijnt er vanavond, zodra Sarah alle hapjes vol kaas en vlees op heeft, een prachtig item op het YouTube-kanaal van PowNed. Check dat zeker even, want in alle andere media zal BBB afgemaakt worden omdat het nu toch wel erg heet onder de voetjes van de gevestigde orde wordt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml